Cykelleje

Lej cyklen gennem os – fantastisk kvalitet og service!

Du bestiller cyklen samtidig med rejsen på tilmeldingen.

Bestil den cykel, der passer dig bedst. Noter din højde, dit køn og ønske til pedaler. Har du, udover det du ser her, specielle ønsker til cyklen, så kontakt os meget gerne. Vi kan skaffe det meste!

Cyklerne leveres til hotellet af Toscanas bedste cykelforhandler og de henter den igen, når turen slutter. Skulle der opstå problemer med cyklen, er al service inkluderet – og cykelbutikken med værksted er tæt på hvor vi bor. Altid hurtig og god service! Hjelm, lappegrej og pumpe medfølger. Alle elcykler har oplader og de almindelige elcykler har derudover bagagebærer og bagtaske.

Du betaler den samme pris for din cykelleje, uanset hvilken cykel du vælger.

Cykelleje: 1600 kr.

Turcykel, racer- eller elcykel?

Valget er dit!

Tænk først og fremmest på din kondition, når du skal vælge din cykel. Landskabet er bakket med stigninger, hvorfor man uundgåeligt vil få pulsen op og sved på panden. Vi har leje cykler der passer til alle konditionsniveauer.

Som gruppe venter vi på hinanden og holder kaffepauser undervejs.

Hvis du vil udfordres og cykle længere og hurtigere, er der mulighed for det. Alle cykeldage er der mulighed for 2 niveauer – vi følges ad ud og deler os efter fælles pause. En guide i hver gruppe – så bliver det ikke lettere!

 

Se udvalget af leje cykler her