Til og fra Toscana

Til og fra Toscana

Vil I køre i bil og medbringe egne cykler? Rejser du alene og vil med toget ned gennem Europa? Eller ønsker du at flyve fra den lufthavn, der ligger tættest på din bolig? Valget er dit!

Se de forskellige rejsemuligheder nedenfor.

Distance, Aarhus – Colle di Val d’elsa (Toscana): ca. 1700 km.

Vi har stor erfaring med at køre i bil og have egne cykler med til Toscana. Vi kører enten via A7 over Kassel eller A9 over mod Berlin. Ved Nürnberg (godt halvvejs) tager vi en overnatning. Vi fortsætter gennem Østrig til Brennerpasset, ned mod Verona og Bologna ned til Firenze.

Nice to know: Man må ikke køre i centrum af Firenze, Siena og Pisa mv. Her er ”miljøzoner”, som kræver specialtilladelse. Man risikere at få en bøde for at køre i disse markerede områder. Bøderne bliver sendt til Danmark eller til udlejningsbureau, hvis man er i lejet bil – og så finder de os som regel alligevel. Det udløser også en bøde at parkere udenfor parkeringsbåse og til gene for trafikken, for at tale i håndholdt mobiltelefon og for at køre uden sikkerhedsseler. Promillegrænse i Italien er 0,5. Praktisk information: Der er flere gratis p-pladser i Colle, samt cykelopbevaring ved hotellet. Medbring lås til cyklerne.