Indkvartering

Colle Di Val D’Elsa

Vi bor centralt i den gamle bydel i middelalderbyen Colle di Val d’Elsa på et lille familieejet hotel, hvor komfort, service, den gode stemning og beliggenheden er helt i top! I gåafstand til alt, der er med til at gøre din ferie endnu bedre: torve, restauranter, butikker og historiske seværdigheder.

Colle di Val d’Elsa er med sin smukke beliggenhed på et bakkedrag mellem floden Elsa og Chianti bjergene, et gastronomisk, kulturelt og historisk knudepunkt midt i det skønne Toscana.

Det er en traditionsrig by med en lang historie og samtidig også en levende by. Her leves det dynamiske og lokale liv. Der er købmanden, frugthandleren og slagteren, hvor der slåes en god handel af på det lille torv Piazza Santa Caterina lige ved siden af, hvor vi bor. Det er også på torvet vi mødes efter dagens etape og nyder en lille forfriskning sammen.

Levende musik, lune aftner og lækker mad

Ofte er der levende musik og mange familier på torvet.  Her nydes pizza, øl, vin, drinks eller is i løbet af dagen og på de vidunderlige lune aftener. Ofte er det den lokale kirke, der inviterer til festlig sammenkomst for alle, der har lyst. Det gælder også cykelglade danskere!

indkvartering - Toscana Bike Blues - 350001755 3177844969185857 52231375770327595 n - Indkvartering
indkvartering - Toscana Bike Blues - IMG 5387 - Indkvartering
indkvartering - Toscana Bike Blues - indkvartering5 1 scaled 1 - Indkvartering
indkvartering - Toscana Bike Blues - indkvartering1 scaled 1 - Indkvartering

Hvor skal vi bo?

Vi samarbejder med et par hoteller, hvor vi selv har boet og kender ejerne. De opfylder vores egne krav til et skønt sted med god stemning og autencitet. Der er nærværende værter, som hjælper og er engagerede i deres gæster. Hotellerne er renoverede i den oprindelige toscanske byggestil. Der er en skøn terrasse og have, hvor du kan slå dig ned.

Værelserne

Der er dejlige lyse værelser i varierende størrelser, alle med eget bad, toilet, aircondition og gode senge. Morgenbuffeten serveres på den udendørs terrasse (inkluderet i prisen) med mulighed for at smøre sig et lommebrød – så er frokosten på dagens cykeletape næsten klaret.

Vi hygger os med en snack og en kold drink på torvet Piazza Santa Caterina sammen med de lokale efter dagens etape.